Saturday, August 05, 2006

 

Pertama kali aku masuk gua

Semasa aku pergi Family day wife aku, aku berkesempatan buat pertama kalinya untuk masuk ke dalam gua. Aku ingat gua ni kecik jer macam batu caves tu, tapi peuhhh besar dan jauh ke dalam pulak tu lebih kurang 450 meter jauhnya. Terdapat lebih kurang 7 buah gua dekat dengan Tekam. Yang aku masuk ialah Gua Cahaya Bulan. Ia dinamakan demikian sebab cahaya yang masuk ke dalam gua tersebut hanya sedikit hasil dari cahaya pantulan dan biasan dari batu ke batu untuk sampai ke kemuncak gua tersebut. Tapi gua yang paling mencabar ialah Gua Sanding, untuk menghabiskannya mengambil masa 3 jam. Tapi gua ni aku tak sempat nak masuk. Overall interesting to see kekuasaan Allah. SubhanAllah

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Comments:
Nice!
 
Keep up the good work film editing schools
 
Very nice site! » » »
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?