Saturday, May 13, 2006

 

Jun, Julai, Ogos, September - aku semakin sibuk

arggggggghhh, pening gak ni. Manager aku nak kena transfer, collegue aku ada 2 orang nak bersalin/beranak, staff contract nak berhenti. Semua dah mula nak handover kat aku. Lebih-lebih lagi dengan ada technology email ni,tak payah jumpa, dari rumah jer,dia orang ni handover kerja[bagi aku transfer problem] kat aku. Tapi aku nak ambik semangat Kak Liza satu masa dulu yang mana kena cover 2 staff punya kerja. Beliau cover betul-betul sampai orang pun respect sama dia. selalunya orang yang cover ni ambik ambil lewa jer. Anyway, I'll try my best since I LOVE working.

Comments:
Very nice site! film editing schools
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?