Friday, June 10, 2005

 

Mesin bayaran parking yang berkata-kata

Aku park kereta aku kat bawah KLCC, selalu bayar parking kat pejabatnya. Semalam aku diberitahu tak payah bayar kat pejabat dah dan boleh buat bayaran kat mesinnya 24 jam. So aku pun pergi ke mesin yang di beritahu tu, bila nak bayar je , out of service pulak. Tiba-tiba aku tengok macam ada button intercom, apalagi aku pun tekan, tiba-tiba keluar suara. Wow hebat sekarang , ni interaktif betul mesin pembayaran. Walau apa pun, tahniah kepada pihak pengurusan kerana iniaistif ini.
6 Jun 2005

Comments:
Cool blog, interesting information... Keep it UP »
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?