Friday, May 13, 2005

 

Tak ada masa nak tulis blog ni, macam mana nak buat

Masa-masa-masa, begitu pantas ia berlalu. Aku ingat setiap hari nak tulis sesuatu dalam blog aku ni, tapi masih gagal. Baru je rasa cuti minggu lepas, ni dah ari Jumaat. Kerja banyak yang tak settle lagi. Banyak sebenarnya yang bermain difikiran ku tapi tak dapat nak menulisnya. Macam mana nak buat, aku ada dengar kat radio, yang kita boleh tulis melalui handphone masa-masa yang terbuang seperti dalam keretapi, naik lif, tunggu kawan , tapi tak pernah try, mungkin aku kena guna cara tu kot untuk tidak membazir masa ku yang terluang walaupun tiada komputer didepan mata.
Ok harap aku dapat memikirkan macam mana nak buat ni
Assalamualaikum

Comments:
Where did you find it? Interesting read »
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?